FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Kitchen Craft

Kitchen Craft

9 träffar sorterat på
Musselgryta - Ø18 cm - Kitchen Craft
Kitchen Craft

Musselgryta, Ø18 cm

292 kr324 kr
I lager

Mer om Kitchen Craft

Kitchen Craft är ett brittiskt varumärke med stor produktbredd. Kitchen Crafts produkter har både snygg design och mycket god funktionalitet. Företaget är inte sällan först med det senaste och är dessutom duktiga på att ta fram produkter i trendriktig retrostil.Varje brittiskt hushåll har minst en produkt från Kitchen Craft där andra märken även ryms i Kitchen Crafts produktfamilj som Masterclass, Colourworks, Let’s Make och Sweetly Does It med många fler.

HISTORIA

Kitchen Craft grundades 1850 av en man vid namn Thomas Plant. Thomas hade specialiserat sig på hushållsprodukter och järnhandel. Än idag associeras företaget med dess grundare och företaget vill bevara det arv och det varumärke som Thomas byggde upp. 1996 bytte företaget namn till Kitchen Craft för att företagets verksamhet lätt skulle kunna identifieras utifrån företagsnamnet. Kitchen Craft är idag en del av Lifetime Brands inc som är en global distributör av köksredskap, bestick och andra produkter som används i hemmet.

PRODUKTERNA

Formgivningen av Kitchen Crafts produkter sker i UK och varumärket har över 4000 produkter till försäljning i olika populära varuhus över hela världen. I Kitchen Crafts sortiment hittar du ca 20 olika varumärken, och dessutom många olika kollektioner inom varje varumärke. Detta gör att du enkelt kan hitta en individuell design som passar dina preferenser. Ambitionen är att förenkla vardagen i köket och att erbjuda ett brett utbud av produkter. I Kitchen Crafts sortiment hittar du både produkter till bakning, matlagning, servering och mycket mer. Deras nya produkter har alltid den senaste teknologin, materialet, eller designen.

Kitchen Crafts verksamheter i Europa och Asien följer strikt de brittiska och europeiska säkerhetsstandarder vad gäller kvalitet, miljö och etik. Dessa standarder ska säkerställa att säkerhetsstandarder efterföljs och att produkter är fria från BPAA och LFGB, vilket Kitchen Crafts produkter är.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*