FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

MAC

6 träffar sorterat på
Mac Universalkniv Chef trähandtag 21 cm - Svart - MAC
MAC

Mac Universalkniv Chef trähandtag 21 cm, Svart

896 kr1 349 kr
I lager

Mer om MAC

MAC har tagit fram japanska knivar av absolut högsta kvalitet som är mycket populära bland professionella kockar. Knivarna är tillverkade av erfarna yrkesmän i Seki-området i Japan där man har en erfarenhet av knivtillverkning som är över 700 år gammal. Bladen har en slipvinkel på 15 grader som ger en oslagbar precision. I serien finns ett brett spektra av knivar för alla utmaningar du ställs inför i köket. Det är just på grund av dessa egenskaper som MAC knivar går att hitta i så många svenska restaurangkök. En perfekt serie av knivar för dig som vill unna dig det bästa eller vill uppmärksamma någon vid ett särskilt tillfälle.

VÄSTERLÄNDSK DESIGN MÖTER DET JAPANSKA ARVET

MAC-knivar är en kombination av det bästa av den västerländska designen i kombination med den japanska knivhantverket. Varje kniv är skärpt, polerad och formad av professionella japanska hantverkare i en process med upp till hela 64 steg, vilket garanterar att varje kniv blir skapad till perfektion. Det finns ett stort utbud av kvalitetsknivar från MAC och många inom matlagningsbranchen anser att man bör ha en kniv för varje användningsområde. 

DÄRFÖR STICKER MACS KNIVAR UT FRÅN MÄNGDEN

1.En av världens skarpaste knivar

MACs knivar har en otrolig skärpa och är skarpare än många andra knivar, om du skaffar dig en MAC-kniv så kommer du att investera i en riktig kvalitetskniv.

2.Lättanvända & ergonomiska

MAC-knivar har tunna och flexibla blad som utan minsta ansträngning smidigt tar sig an både kött, grönsaker och frukt. Vissa knivar har en tendens att vara tröga då deras knivblad är stela och omedgörliga, men detta slipper du med en MAC-kniv. MAC-knivar väger dessutom inte särskilt mycket och är ergonomiskt designade för att de ska passa bra i handen vid användning.3. Hållbar skärpaGenom att MAC-knivar har blivit härdade till  57-61 grader Rockwell C har de fått en otrolig skärpa. Andra knivar är oftast mjukare och om en kniv är mjuk tappar den skärpa och blir slö snabbare. Varje knivblad är dessutom skärpt av professionella knivsmeder från regionen Seki i Japan. Material av hög kvalitet i kombination med de mest vällärda hantverkarna gör det möjligt att producera ett knivblad som kan bibehålla dess skärpa flera gånger längre än andra framstående knivmärken.4. LättsköttaMACs knivar behåller skärpan länge, men när det är dags för att skärpa dina knivar ska du använda en Rollsharp, vilket går enkelt och snabbt, och det finns flera stycken här i vårt sortiment som du kan välja bland.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*