FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Mateus

Det svenska varumärket Mateus erbjuder ett spännande och färgglatt sortiment av handgjord keramik. Här möts portugisiskt hantverk med svensk design och samtliga delar är utformade för att bjuda in till härliga stunder runt ett uppdukat bord tillsammans med familj, vänner och god mat. Med deras serier med keramikserviser i olika färger och former är det enkelt att tillföra en stor dos värme och skönhet till hemmet och duka upp till glädjefyllda middagar både till vardags och till fest. Kika igenom deras sortiment och låt dig fyllas av inspiration!
533 träffar sorterat på
Bubbles tallrik 28 cm - Sand - Mateus
Mateus

Bubbles tallrik 28 cm, Sand

345 kr
Beställningsvara
1
...
15
Sida 1 av 15

Mer om Mateus

Det svenska designvarumärket Mateus grundades år 1993 av Teresa Mateus Lundahl som idag driver det tillsammans med sin dotter Filippa. Hennes portugisiska ursprung har fört samman den svenska designen med det portugisiska hantverket på ett sömlöst sätt och ger dig det bästa av två världar - färgsprakande och passionerat, men också stilrent och användbart. Även om Mateus olika serier skiljer sig åt i utseende passar de utmärkt ihop och kan därför användas för sig eller kombineras med varandra för att skapa den dukning som representerar dig och din personlighet. Keramiken tillverkas av en finkornig lera från Portugal och bränns i hög temperatur för att på så sätt skapa en tillräckligt hård yta för att kunna användas flitigt i vardagen.

Mateus keramik kommer i form av alltifrån skålar och tallrikar till muggar och äggkoppar och har kommit att bli ett vanligt förekommande inslag i många designintresserades hem. Materialet innehåller inga miljöfarliga metaller och uppfyller också kraven från den amerikanska livs- och läkemedelsmyndigheten FDA när det kommer till

matserviser. Tar du hand om dina keramikprodukter från Mateus på rätt sätt kan du vara säker på att få en servis som håller år efter år, både för mysiga vardagsmiddagar som för festliga middagsbjudningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*