FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/OBH Nordica

OBH Nordica

OBH Nordica erbjuder ett brett sortiment av innovativa produkter med smarta lösningar för kök och hem. OBH Nordicas slogan; ”Designing Good Life” står för det faktum att man med hjälp av deras produkter underlättar arbetet i köket vilket ger mer tid över till annat. Inspireras av OBH Nordica och läs mer om varumärket och dess produkter här.
31 träffar sorterat på  
Popularitet
Perfect Mix+ Advanced blender 1,5 l - Rostfritt stål - OBH Nordica
OBH Nordica

Perfect Mix+ Advanced blender 1,5 l, Rostfritt stål

1 253 kr1 749 kr
På väg till oss

Mer om OBH Nordica

OBH Nordica är sedan 2002 en sammanslagning mellan danska OBH och svenska Nordica som grundades 1959 och blev OBH Nordica. Under 2015 förvärvades OBH Nordica av Groupe SEB som är världsledande inom små hushållsprodukter.Här på KitchenTime finner du ett stort utbud av OBH Nordicas produktserier och hushållsprodukter som gör din vardag enklare. Produktserien Gravity erbjuder bland annat kaffebryggare och vattenkokare. Gemensamt för alla produkter i serien är att de har samma stilrena utformning och moderna funktioner och passar den som ställer krav på både design och smak. Gravity kaffebryggare passar dig som värdesätter snygg design lika mycket som god smak på kaffet. Köksprodukterna i gravityserien finns även i flera trendfärger och är snygga att kombinera i köket. 

Produktkonceptet Home Chef är till för den passionerade hemmakocken som ställer krav på sina köksredskap. Produkter som kvalitativa köksknivar, grytor och pannor i gjutjärn är noggrant utvalda och inspirerade av proffskockarnas egen köksutrustning. Köksprodukterna har en snygg, innovativ design och passar utmärkt i det moderna köket. 

Legacy produktserie erbjuder kaffebryggare i exklusiv design för dig som ställer höga krav på ditt kaffe. Bryggarna finns i flera snygga färger och med hjälp av ett kraftfullt värmeelement brygger maskinen snabbt ditt kaffe i exakt rätt temperatur. Den klassiska metallicröda chillifärgen i OBH Nordicas produktserie Chilli har blivit en signaturfärg för varumärket. Serien lanserades 2005 och består av ett antal olika köksprodukter. I serien finner du bland annat kaffebryggare, vattenkokare, våffeljärn, mikro och mixer. Chilli köksprodukter är snygga att ha framme i köket och att kombinera tillsammans. Chilli-produkterna blir även en extra krydda i det stilrena köket. 

OBH Nordica är måna om produkter med vacker och modern design som smyckar köket samtidigt som de är funktionella.

SNYGGA & FUNKTIONELLA KÖKSPRODUKTER

OBH Nordica erbjuder hushåll runtom i världen regelbundet nya och spännande produkter i snygg och modern design. Företagets innovativa produkter baseras på människors behov både idag och i framtiden. Utifrån våra vardagliga behov hittar OBH Nordica nya infallsvinklar för att utveckla nyskapande produkter med smarta lösningar som gör skillnad. Utformningen är inbjudande, tillgänglig och funktionell. För köket, hemmets viktigaste rum, erbjuds ett brett sortiment av produkter både för bakning och matlagning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*