FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Varumärken/Peugeot

Peugeot

Peugeot, det välkända franska varumärket, är en globalt hyllad producent av exklusiva kryddkvarnar och köksutrustning i hög kvalitet. Peugeots pepparkvarn har blivit en symbol för professionella kockar på högklassiga restauranger världen över. Här hittar du allt du behöver för att lyfta din matlagning till nya höjder, som kryddkvarnar, ugnsformar och vintillbehör. Allt designat, producerat och förpackat i Quingey, Frankrike.
217 träffar sorterat på
Paris pepparkvarn 30 cm - choklad (brun) - Peugeot
Peugeot

Paris pepparkvarn 30 cm, choklad (brun)

604 kr1 000 kr
I lager
1
...
7
Sida 1 av 7

Mer om Peugeot

Expertis och sann matglädje sedan 1800-talet.

Peugeot är ett av de mest ikoniska franska varumärkena med en stark tradition av exceptionell kvalitet och innovation. Peugeots kryddkvarnar finns i hemmakök över hela världen och även på många av de mest framstående restauranger. Redan på 1800-talet, vid varumärkets begynnelse, startade deras produktion bland annat med sågblad. Sedan dess har kreativiteten varit en drivande kraft bakom varumärket och resulterat i innovativa produkter som dagens Peugeot Saveurs står bakom.

Varje steg, vare sig det är lackering, montering eller förpackning, sker i fabriken i Quingey, Frankrike - precis som det alltid har gjort. Under åren har denna fabrik utvecklats till en världsledande aktör med export till över 80 länder globalt. Peugeot kan med stolthet säga att deras ikoniska salt- och pepparkvarnar, kryddkvarnar, kaffekvarnar och bakverktyg är fullständigt tillverkade i Frankrike.

25 års garanti:

För att garantera dig att du får hem en kryddkvarn du kan lita på, erbjuder Peugeot 25 års garanti på kvarnverken inuti deras kryddkvarnar. Varje kvarn monteras och packas för hand, för att säkerställa att du får en gedigen och hållbar produkt till ditt kök.

PEFC-certifiering:

Det blir alltid roligare att laga mat när du har högkvalitativa redskap till hands.  Förutom sin höga kvalité i både design och teknologin, har Peugeot också miljön i fokus. Genom att använda PEFC-certifierat trä från europeiska skogar och enbart vattenbaserad färg på lacken, arbetar Peugeot aktivt för att minska sitt miljöavtryck med varje tillverkad kvarn.

Peugeot har fått det exklusiva märket "Living Heritage Company" (EPV), en utmärkelse från den franska staten som belönar framstående franska företag för deras enastående rykte, franska traditioner och industriella kompetens. Märket sammanför exceptionella franska tillverkare inom olika områden.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*