FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Professional Secrets

Professional Secrets

Om du gillar att laga mat och fullkomligt älskar när redskapen och tillbehören gör matlagningen ännu enklare så kommer vårt sortiment av produkter från Professional Secrets att falla dig helt i smaken. Här möts du nämligen av knivar, skärbrädor och kastruller framtagna ur en idé om att passionerade hemmakockar ska kunna använda samma kvalitativa verktyg och experimentera med mat på samma sätt som de professionella kockarna. Helt enkelt produkter som förvandlar måltiden från ett måste till en härlig upplevelse, oavsett om det gäller vardag eller fest.
4 träffar sorterat på  
Popularitet
Mise en place 5 delar - Rostfritt stål - Professional Secrets
Professional Secrets

Mise en place 5 delar, Rostfritt stål

999 kr
Beställningsvara

Mer om Professional Secrets

Alla produkter från Professional Secrets är framtagna och inspirerade av professionella kockar, restauratörer och formgivare som vet precis hur ett riktigt bra köksredskap ska se ut. Kastrullerna är tillverkade av robust rostfritt stål i stabila konstruktioner för att kännas bra i handen och hålla för många års intensiv matlagning. Kockknivarna är i sin tur smidiga och oerhört mångsidiga och har tagits fram med optimal hårdhet för att klara av att hacka och skära de flesta typer av råvaror. Med ett ergonomiskt och kockanpassat grepp är de dessutom otroligt sköna och säkra att hålla i. Varumärket erbjuder även praktiska kökstillbehör så som blandskålar och skärbrädor för att passa alla steg under matlagningen.

När du beställer en produkt från Professional Secrets får du med en broschyr som innehåller proffsens bästa tips och unika kunskaper kring hur du får ut mer ur ditt nya köksredskap. Det blir intressant läsning för dig eller för personen som du ger den till om du väljer att ge bort produkten i present! Spana in Professional Secrets kvalitativa utbud hos oss på KitchenTime och beställ snabbt och enkelt hem de redskap som du behöver för att göra ditt kök komplett!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*