FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Rosendahl

Rosendahl

Ända sedan 1984 har Rosendahl stått för stilren, enkel och kvalitativ design till rimliga priser. Rosendahl har varit en dansk designfavorit världen över i mer än 25 år.
220 träffar sorterat på
Grand Cru vattenglas 6-pack - 22 cl - Rosendahl
Rosendahl

Grand Cru vattenglas 6-pack, 22 cl

164 kr259 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
7
Sida 1 av 7

Mer om Rosendahl

GRAND CRU-SERIEN

Grand Cru Grand Cru-kollektionen består av nästan 150 produkter totalt, och är framtagen för att passa alla kök och tillfällen. Kollektionen kännetecknas av raka, eleganta linjer och klassiska former som drar blickarna till sig utan att för den skull stjäla uppmärksamheten från maten som serveras. Kollektionens klassiska former och färger gör att den enkelt kan kombineras med andra serveringsartiklar och köksredskap. Den vackra vattenkaraffen och de olika vinglasen är exempel på några av våra mest populära delar i serien. Grand Cru Soft har likt systerserien raka och eleganta linjer, men formerna är i denna serie mjuka och rundade. Kvalitén är liksom för alla Rosendahl-serier oklanderlig och produkterna kan med rätt omvårdnad användas livet ut! Grand Cru Outdoor är en serie skapad för utomhusanvändning, på utflykten eller barnkalaset! Produkterna i denna serie är gjorda i frostad plast i mjuka kulörer. Eftersom även denna serie har den klassiska Grand Cru-designen går det utmärkt att mixa och matcha produkterna med övriga GC-serier. Rosendahl har släppt flera olika kollektioner som blivit populära världen över, däribland även deras Karen Blixen-kollektion som fått stor spridning.

KREATIVITET & STRUKTUR- EN BALANSGÅNG

Rosendahls design skapas med en perfekt kombination mellan struktur och kreativitet, en strukturerad kreativitet skulle man kunna kalla det. Rosendahls olika designprodukter skapas av framstående formgivare med inspiration från Skandinavien och den skandinaviska designtraditionen. Rosendahls ambition är att förknippas med dansk kvalitetsdesign och dansk formgivningstradition och de vill smycka hem över hela världen med deras designprodukter!

Målsättningen är att skapa vackra och kvalitativa köks- och serveringsartiklar som inte bara hamnar på hyllan och sparas till festliga tillfällen, utan som kan användas även på veckodagarna. Rosendahl vill helt enkelt skapa en vackrare vardag! Designen är trogen den skandinaviska stilen med ett enkelt, rakt formspråk. Rosendahl samarbetar löpande med flera stora designers i skapandet av nya produkter och kollektioner. Hos KitchenTime hittar du hundratals produkter från Rosendahl. Vi rekommenderar verkligen att spana in de prisvärda kockknivarna och bunkarna ur den populära Grand Cru-serien!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*