FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Severin

Severin

SEVERIN är en av Europas största tillverkare av elektriska hushållsapparater. Det som började som en liten smedja i Sundern 1892 räknas i dag till ett av de mest ansedda medelstora företagen i Tyskland. Under 130 år har SEVERIN producerat förstklassiga produkter med hög kvalitetsstandard för att erbjuda en skönare livsstil för varje hem. Prisvärd kvalitet när den är som bäst!
142 träffar sorterat på
Severin AT 2590 brödrost 4 skivor - Borstat stål-svart - Severin
Severin

Severin AT 2590 brödrost 4 skivor, Borstat stål-svart

509 kr599 kr
På väg till oss
REA
-15%
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Severin

Historia

Severins historia startade redan 1892. Mannen bakom företaget var Anton Severin och det hela började med en egen workshop i form av en liten smedja. Anton Severin junior anslöt till firman 1921 och verksamheten expanderade och 1922 hade antalet anställda ökat till 30 personer. Idéer om elektroniska apparater växte fram och de lanserade flera lovande produkter. Severin fortsatte att expandera och 1956 tillverkade företaget elektriska apparater för hela den Tyska marknaden. På 2000-talet gjorde Severin succé på den internationella marknaden vilket möjliggjorde att Severin kunde förse över 70 länder med elektroniska apparater.

Vilken kaffedrickare är du?

För Severin handlar det om att få till den perfekta koppen kaffe, gång på gång. Om kaffet så ska avnjutas en lördagsmorgon i lugn och ro, eller om du tar med den i all hast på vägen till jobbet så ska den alltid vara av högsta kvalitet. Severin har utvecklat många olika kaffebryggare och maskiner de senaste 70 åren och har skapat många kaffebryggare och kaffemaskiner av otroligt bra kvalitet. Oavsett om du föredrar en kaffe espresso, americano, med eller utan mjölk så har Severin en kaffebryggare som fyller dina behov. De har allt ifrån helt automatiserade kaffemaskiner, till vanliga kaffemaskiner, espressomaskiner och kapselmaskiner.

Severin är det okomplicerade varumärket för en målinriktad generation som uppskattar kvalitet och design i hushållet. Företaget grundades år 1892 och har sitt säte i Sundern i Tyskland. Det som började med en liten smedja i Sundern 1892 räknas i dag till ett av de mest ansedda medelstora företagen i Tyskland. Cirka 2 600 Severin-medarbetare producerar innovativa elapparater med utmärkt prisvärdhet för den internationella marknaden.

Severin – företaget med tradition och stark varumärkesimage.

Severin utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa elapparater för hushåll så som kaffemaskiner, grillar, fritöser m.m sedan 70 år tillbaka. De gör livet enklare och erbjuder en skönare livsstil för varje hem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*