FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Smeg

Smeg är ett italienskt företag som tillverkar eleganta och tidlösa hushållsmaskiner och vitvaror för både hem och företag. Smeg är kända världen över för sin produktkvalitet, teknik och eleganta design med känsla för detaljer. Smegs produkter tar en central plats i köket som samtidigt harmoniserar med övrig köksinredning.
175 träffar sorterat på
Smeg kaffekanna 1,4 L - Klar - Smeg
Smeg

Smeg kaffekanna 1,4 L, Klar

305 kr399 kr
På väg till oss
NY FAVORIT
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Smeg

Smeg grundades av Vittotio Bertazzoni som kommer från staden Guastalla i norra Italien. Familjen Bertazzoni började sin historia av entreprenörskap som smeder för att sedan ägna sig åt att bygga kök. Under 1940-talet i en period av ekonomisk tillväxt och förändring i den sociala kulturen och människors livsstil utvecklade Smeg vitvaror och hushållsmaskiner som uppfyllde de nya tekniska kraven i hemmen. Köksprodukter började ses som statussymboler och de nya tekniska lösningarna gjorde hushållsarbetet både mycket enklare och roligare! Idag är Smeg en av Italiens ledande tillverkare av hushållsmaskiner och vitvaror. 

Här på KitchenTime finner du flera av Smegs populära och klassiska småelsprodukter i retrodesign som är snygga att ha framme i köket! Här finns Smegs vattenkokare, brödrostar, blenders och köksassistenter i 50-talsstil med starka färger och runda former av arkitekterna Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti. Smeg har även vunnit flera priser och utmärkelse för sin kvalitet och estetiska skicklighet. Är du ute efter en fin present är garanterat någon av Smegs produkter ett utmärkt val. 

I den tekniska utvecklingen tar Smeg hänsyn till egenskaper som säkerhet, flexibilitet, och design. Produkterna ska vara lätta att använda och anpassade både till marknadens trender och användarens behov. Företaget värnar även om miljön och hållbar utveckling på olika sätt genom att bland annat tillverka produkter med låg energiförbrukning och miljöpåverkan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*