FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Sodastream

Sodastream

5 träffar sorterat på  
Popularitet
DUO kolsyremaskin - Vit - Sodastream
Sodastream

DUO kolsyremaskin, Vit

1 453 kr1 729 kr
I lager

Mer om SodaStream

SodaStream är en marknadsledande leverantör av kolsyremaskiner för hemmabruk och erbjuder ett enkelt, roligt och miljövänligt sätt att göra uppfriskande kolsyrat vatten hemma! Genom att tillsätta bubblor till ditt kranvatten med hjälp av kolsyremaskinen får du ditt eget naturella bubbelvatten och du bestämmer själv med hjälp av ett knapptryck hur mycket bubblor du vill ha. Du kan även enkelt smaksätta bubbelvattnet med din egen favoritsmak!

ETT MILJÖVÄNLIGT & HÄLSOSAMT ALTERNATIV

Att välja SodaStream är ett både miljövänligt och billigt alternativ jämfört med att köpa kolsyrat vatten i flaska på affären. Du bidrar till en bättre miljö, från nedbrytning och produktion av plastflaskor till minskning av transport av vatten. Du slipper även att bära och återvinna flera burkar och flaskor. Med SodaStream kan du återanvända en kolsyreflaska om och om igen i upp till 3 år från produktionsdag, flaskorna är även återvinningsbara.

Du kan njuta av naturellt bubbelvatten eller göra din egen läsk genom att smaksätta vattnet med någon av dina favoritsmaker och med färska bär eller frukter. Både naturligt, hälsosamt och gott!

Tänk på att kolsyra vattnet först och tillsätt därefter valfri smak. Innan du smaksatt ditt bubbelvatten kan du kolsyra det igen, men det är enbart naturellt vatten som kan kolsyras på nytt. Kolsyreflaskorna är helt BPA-fria och har även en tätning i korken som kan bevara kolsyran i över en vecka om du förvarar flaskan i kylen med väl åtskruvad kork.

SodaStream fungerar utan ström och batterier (förutom modellen Revolution, Power och Source) vilket gör att de passar utmärkt på valfri plats i köket och är perfekt att ha på båten eller landstället. SodaStreams och Soda-Club kolsyrecylindrar är mycket säkra och förvaras hemma i en sval och torr miljö. Du får upp till 60 Liter härligt bubbelvatten från en vanlig 60 Liter gaspatron. Alla SodaStream kolsyremaskiner har även 2 års garanti.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*