FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Tefal

Tefal uppfann 1954 den revolutionerande och världskända non-stickbeläggningen. Under åren har Tefal erbjudit en rad innovativa lösningar och är idag världsledande inom kok- och stekkärl med non-stickbeläggning som har gjort det mycket enklare att laga mat. Inspireras av Tefal och upptäck mer från varumärket här.
116 träffar sorterat på
Start Easy stekpanna - 28 cm - Tefal
Tefal

Start Easy stekpanna, 28 cm

323 kr499 kr
I lager
REA
-35%
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Tefal

Använd köksredskap i plast, silikon eller trä i dina kok- och stekkärl för bästa långsiktiga hållbarhet. I stekkärl med nonstick är det bäst att använda redskap i plast eller trä för att undvika repor. Handdisk rekommenderas på alla Tefals kärl för längsta hållbarhet, även om flera av kärlen tål maskindisk. Diska både in- och utsidan av kärlet med vatten, diskmedel och svamp. Torka av det noggrant med exempelvis pappershandduk eller trasa helst direkt efter för att få en blank och fin yta och för att undvika vattenfläckar.

Använd låg till medelhög värme för bästa tillagning. Under för höga temperaturer kan maten brännas vid, skapa fläckar och orsaka att pannan böjs. Vid högsta värme kan kärlet skadas, speciellt om du inte har någonting i pannan. Det kan även resultera i en lägre non-stick kvalitet. Använd hög värme främst vid stekning. Undvik höga temperaturchocker för att förhindra missfärgningar eller att din panna blir skev genom att exempelvis låta kärlet svalna innan rengöring. 

I den berömda

Jamie Oliver

-serien finner du bland annat stekpannor i rostfritt stål som har Ultimum Pro nonstickbeläggning samt utrustade med ThermoSpot teknologin som talar om när det är dags att börja steka. Pannorna fungerar på alla hällar, även induktion och kan användas i ugn upp till 260°C. I serien finns även kastrull, traktörpanna, wookpanna och gryta i elegant design gjorda i blankt rostfritt stål.  

Tefal tillverkar också köksaccessoarer och elektriska köksmaskiner designade utifrån användarens behov, däribland tryckkokare, mixers, fritöser och grillar. Idag finns Tefal i över 120 länder och ingår i koncernen Groupe SEB som är världsledande inom småelsprodukter. Tefals hushållsprodukter säljs även i vissa länder under märket T-FAL. Tefal erbjuder ett brett sortiment av köksredskap och håller sig uppdaterade både på den senaste tekniken och marknadens förväntningar. Med nonstickbeläggningen har Tefal skapat en helt ny kategori av kok- och stekkärl som underlättar matlagningen. Beläggningen har egenskaper som också förhindrar att maten fastnar vid tillagning och gör kärlen mycket enkla att rengöra. 

Tefal erbjuder flera innovativa köksprodukter och tekniska lösningar, exempelvis den unika Thermo-Signal® teknologin som finns på de flesta av Tefals kok- och stekkärl. Den innebär att kärlen har en värmeindikator som talar om när pannan har nått den optimala tillagningstemperaturen. Med hjälp av indikatorn kan du förvärma din panna precis lagom för att få det bästa matlagningsresultatet och förhindra att pannan överhettas. När pannan är kall syns tydligt det röda ThermoSignal mönstret och allteftersom pannan värms upp ändras färgen. När pannan har uppnått den ideala temperaturen för matlagning lyser indikatorn helt röd. 

Serien Talent från Tefal är en högkvalitativ produktserie med kok- och stekkärl gjorda i aluminium. Dessa kärl passar alla spishällar, även induktion och tål ugn upp till 175°C. Talent är utrustade med Thermo-Signal och Titanium Pro nonstickbeläggning för enklare matlagning och skötsel. I Talent-serien finns bland annat Tefal pannkakspanna, wookpanna och stekpanna i olika storlekar. 

Med hjälp av den moderna ActiFry tekniken kan du tillaga både fisk, kött, hemmagjorda pommes frites och desserter i Tefals ActiFry låg-fett fritös där du endast tillsätter en sked olja. Det är ett hälsosammare alternativ för att kunna tillaga mat med en extra knaprig yta och en mjuk insida med endast lite matolja.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*