FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Vargen & Thor

Vargen & Thor

Vargen & Thor är det svenska varumärket som erbjuder köksprodukter i en unik utformning gjorda i kloka material. I utbudet från Vargen & Thor finner du bland annat stekpannor, kastruller, grytor, knivar & bestick. Kika in Vargen & Thors sortiment hos oss på KitchenTime nu!
70 träffar sorterat på  
Popularitet
Vargen & Thor Mjölner grytset - 3 delar - Vargen & Thor
Vargen & Thor

Vargen & Thor Mjölner grytset, 3 delar

3 195 kr3 985 kr
Beställningsvara
12
Sida 1 av 2

Mer om Vargen & Thor

Vargen & Thor är varumärket som kom till från en dröm från Sveriges västkust. Drömmen var att skapa unika produkter som aldrig förut skådats i världens kök. Det unika med Vargen & Thors produkter ligger inte enbart i produkternas utformning utan också på de kloka materialval som gjorts för varje produkt. Vargen & Thors produkter består därför inte av till exempel skadliga beläggningar eller andra material som kan vara skadliga för dig eller din omgivning. Drömmen var också att skapa alla dessa produkter och kunna erbjuda dem till ett rimligt pris. Allt detta har Vargen & Thor lyckats med.

Vargen & Thor har idag funnits på marknaden sedan slutet av 2019 och sedan dess har deras sortimentet av bland annat stekpannor, kastruller, grytor, knivar & bestick kommit att blivit mycket populära och väl omtyckta av kunderna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*