FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Varumärken/Vitamix

Vitamix

Vitamix utvecklar och producerar högkvalitativa, kraftfulla och pålitliga mixers och blenders med lång hållbarhet. Vitamix blenders är användarvänliga och lätta att rengöra vilket gör det mycket roligare att använda ofta.
0 träffar sorterat på

Mer om Vitamix

I Vitamix sortiment finns den världskända unika blendern TNC 5200 som har en oöverträffad kapacitet och hållbarhet, med en kanna som rymmer 2 Liter räcker det till hela familjen. Blendern har en kraftfull motor vilket ger ett perfekt jämt och fint resultat vid varje användning och bidrar till en bättre upptagning av näringsämnena i maten. Blendern fungerar utmärkt både för professionell matlagning och till vardagsanvändning och finns i färgerna röd, svart, vit och stål. Med Vitamix blender gör du enkelt en varm soppa, en god smoothie, glass eller bara krossar is till drinken. 

En utmärkt blender i elegant design för alla dagens måltider är Vitamix Professional 750 som har fem förinställda program, ett självrengöringsalternativ samt automatisk avstängning vilket är mycket praktiskt när du gör andra saker i köket samtidigt. Blendern både hackar, maler och mosar dina ingredienser med samma fina resultat varje gång du gör en smoothie, shake, soppa eller en frusen dessert. Vill du ha en extra stor blender som kan mixa det mesta från grönsaker till kött med perfekt resultat finns Vita-Mix XL av högsta kvalitet med en 5,6 Liter stor kanna och en motorstyrka på 4,2 hästkrafter med flera hastighetslägen som skapar flexibilitet. Den kommer även med en mindre kanna som rymmer 2 Liter. Vitamix blenders uppfyller de allra högsta kraven med starka motorer och lång hållbarhet. De är lätta att både använda och diska och har en klassisk och elegant design.  

Efter användning kör du blendern upp till en minut med varmt vatten med en droppe diskmedel och sedan är det bara att skölja ur. Blendern är ett snabbt och enkelt redskap för att göra en näringsrik måltid, ett mellanmål eller en färgglad fruktdrink av färska eller frusna frukter och bär. 

Blendern är ett perfekt köksredskap till både hemmet och jobbet för att göra exempelvis smoothies, grönsakssoppor, såser och desserter. Mixern är bra att använda till naturliga växtbaserade livsmedel, såsom frukt och grönsaker, rotfrukter, frön, fullkorn, nötter och baljväxter som linser och bönor. 

Ascent från Vitamix

Vitamix två senaste modeller av blenders under serienamnet 

Ascent

 har ett revolutionerande trådlöst system där motorenheten automatiskt anpassar mixningen till den kanna som används.Som med alla modeller får du en blender med exceptionell prestanda och extremt kraftfull motor.

Fullständig garanti på hela 10 år!

Vitamix Ascent finns i 2 modeller:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*