FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Zone Denmark

Zone Denmark

Företaget Zone Denmark tillverkar praktiska produkter för vardagslivet med fokus på inredningsdetaljer för badrum och kök. Zone Denmark följer den danska designtraditionen i sin formgivning där det minimalistiska hyllas och funktionalitet står i fokus.
287 träffar sorterat på  
Popularitet
Nova pedalhink 5 l - svart - Zone Denmark
Zone Denmark

Nova pedalhink 5 l, svart

568 kr849 kr
I lager
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Zone denmark

Vissa produkter behövs alltid i hemmet. Vardagliga ting som hushållspappershållare, diskställ och papperskorgar står i regel alltid framme och blir en naturlig del av inredningen. Funktionen är i fokus, men vardagen blir mycket trivsammare om dessa föremål dessutom är dekorativa.

Zone Denmark har på ett innovativt sätt gett den här typen av vardagsobjekt en ny, estetiskt tilltalande design samtidigt som funktionaliteten är densamma eller bättre. Ett exempel är de prisbelönta krokarna från företaget. En extra stark sugkopp på kroken klarar av tunga vikter. Den kan enkelt fästas på alla glatta ytor som kakel, garderobsdörrar eller speglar. I badrumsserierna har den japanska inspirationen fått en framträdande roll och man har anammat principen om att du med några få, praktiska föremål i samma design kan skapa ett enhetligt och harmoniskt intryck. Badrumsserierna från Zone Denmark består av tvålpump, tandborstglas, sophink och toalettborste i en matchande färg och formgivning. Zone Denmark har dessutom handdukar och badhanddukar i sitt sortiment och det är enkelt att komplettera badrumsserierna med några passande handdukar. Företaget har också en serie duschdraperier i olika färger och mönster. Genom att mixa och matcha de här delarna kan du skapa ett badrum i den stil som tilltalar just dig.

Ofta är det detaljerna som gör att hemmet upplevs som en vilsam och tillika inspirerande plats. Zone Denmark designar och tillverkar många mindre inredningsföremål som ger en extra färgklick och tillsammans bildar en helhet. Många gånger är dessutom föremålet en praktisk lösning på ett vardagsproblem. Produkterna tillverkas i hållbara, funktionella material som melaminplast, silikon, ask och metall. Även textilier finns i ett brett sortiment till både kök och badrum. Zone Denmark gör det helt enkelt lättare att inreda sitt hem.

Zone Denmark grundades i början av 2000-talet och har sedan dess vunnit många prestigefyllda priser för sina kollektioner. Genom flera designersamarbeten har Zone Denmark utvecklat och förbättrat sina produkter i såväl form som funktion. I sina senaste produktserier har man inspirerats av japansk design och formgivningen har blivit än mer stilren. Kollektionerna är designade för att kunna kombineras med varandra och gemensamma nämnare för köksprodukterna är milda pastellfärger, stapelbara skålar och tallrikar med låga kanter. Det blir lätt att göra dukningar med porslinet som utgångspunkt, eftersom de bildar en elegant helhet, men är tillräckligt diskreta för att du med stor frihet ska kunna kombinera dem med andra saker om du vill ha en mer komplex dukning, till exempel för en större middag eller bjudning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*