FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakformar/Bakplåtar

Bakplåt

En bakplåt är troligtvis ett av våra mest använda köksredskap och kan användas till allt från att grädda bröd och kakor, göra en härlig stek och potatisklyftor i ugn, till att värma rester.
34 träffar sorterat på  
Popularitet
Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller - 32,7x45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller, 32,7x45,4 cm

359 kr489 kr
I lager

Mer om Bakplåtar

Om du vill kunna tillaga rinniga rätter i ugnen kan det vara bra att investera i en bakplåt med höga kanter, och vill du baka pizza i ugnen kanske du väljer en bakplåt med lufthål som gör din pizzabotten krispig. Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av bak- och ugnsplåtar i varierade former och med olika kvalitativa egenskaper beroende på vad du ska tillaga.

En bakplåt är helt enkelt ett oumbärligt köksredskap med många och varierade användningsområden. Men även om bakplåtar i sitt ursprungliga utförande är enkla så finns det flera olika varianter. Vissa plåtar har non-stickmaterial som gör dom mycket lätta att rengöra.

En bakplåt eller ugnsplåt är ett måste i varje kök både för matlagning och bakning i ugnen. Ugnsplåten fördelar värmen jämnt och är dessutom lätta att rengöra. Bakplåtar och ugnsplåtar finns i både traditionell storlek som passar i vanliga ugnens fullbredd medans andra plåtar är mindre och har högre kanter för olika typer av matlagning och bakning. Hos oss hittar du ugnsplåtar och bakplåtar från flera välkända varumärken i olika storlekar och format. Vissa plåtar har även nonstick-beläggning som gör dom extra lätta att rengöra och lossa den färdiglagade maten från plåten. Bak- och ugnsplåtarna är perfekta att använda till gräddning av bröd och kakor såväl som tillagning av olika råvaror.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*