FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakformar

Bakformar

Formar finns i olika storlekar och material, och hjälper dig att lyckas med både bröd- kak- och tårtbak. På senare år har man börjat producera formar i nya spännande material som förenklar bakningen.
PajformarKakformarSpringformarBrödformarMuffinsformarBakplåtarBakgallerPralinformar
268 träffar sorterat på
Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller - 32,7x45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware naturals bakplåt med grillgaller, 32,7x45,4 cm

389 kr489 kr
I lager
REA
-20%
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Bakformar

Du finner även praktiska formar med avtagbara kanter så att du enkelt får loss kakan. Hos oss på KitchenTime finner du ett brett sortiment av bakformar i varierade modeller för olika sorters bakning. Din färdiga kaka ska även kunna ta form av såväl ett hjärta, som en mer klassisk rund form. Du finner bakformar till att baka bröd, pajer och olika sorters kakor, och form till att göra muffins, cupcakes och chokladpraliner. I denna kategori hittar du också den klassiska ugnsplåten som används flitigt i köket till både bakning och matlagning.

Här hittar du även olika dekorationsformar som gör det enkelt att dekorera dina bakverk. Vi har till exempel en vacker dekorationsform som skapar vackra rosor. Spana gärna in vårt sortiment här nedan för att hitta en bakform som passar just ditt behov!

Ett exempel på nyare material är en silikonform som är värmetålig samtidigt som kakorna inte fastnar i formen. Med silikonformar blir din bakning busenkel! Vi har även klassiska formar i aluminium och formar med non stick-beläggning som som gör bakformarna enkla att rengöra och bakverken lätta att lossa ur formen.

Bakformar finns för massor av typer av bakning och är utformade för att göra att du får ett perfekt resultat varje gång. Ska du baka en kaka, tårta, bröd eller muffins finns flera smarta bakformar att välja mellan som gör din bakning lätt och smidig. För att baka tårtbottnar och traditionella kakor är oftast en springform den mest användbara bakformen att använda och som gör att du får perfekt formade bakverk som lätt lossar från formen när den är färdiggräddad. Vid brödbakning är det väldigt praktiskt att ha en bakform utformad för det bröd som du vill göra för att få till den klassiska form som du är ute efter på ditt bröd. Bland våra bakformar finns även klassiska pajformar i olika storlekar för både små och stora pajer som fungerar utmärkt under tillagning och vid servering.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*