FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Bakning/Bakformar/Kakformar

Kakformar

Här på KitchenTime finner du kakformar och tårtformar i en mängd former och modeller som möjliggör bakning av olika sorters kakor.
179 träffar sorterat på
Heirol springform extra hög - Ø20 cm - Heirol
Heirol

Heirol springform extra hög, Ø20 cm

172 kr229 kr
På väg till oss
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Kakformar

Ett par av våra trendiga varianter vad gäller kakformar är Whoopie Pie form samt cake pops form och vill du prova något nytt och spännande rekommenderas dessa! Att göra Cake Pops är även mycket rolig bakning för hela familjen som du kan dekorera på många olika vis, vilket blir enkelt och smidigt med en cake pops bakform. Här hittar du även övriga formtillbehör så som kakring och kakmått.

En justerbar bakring är särskilt smidig då du kan anpassa den efter önskad storlek vid tårt- och kakbakning. Efter att en tårta bakats och fyllts med läckerheter kan den bli svår att arbeta med vidare om du exempelvis ska täcka den med marsipan, eller om du ska göra en tårta i flera våningar. Om du täcker tårtan med plastfolie och sätter tårtringen över tårtan och ställer den i ca 10 h i kylen så blir den fastare och enklare att arbeta med. 

Ta dig gärna en titt i vårt sortiment här nedan där du hittar alla våra olika kakforma, tårtformar och övriga kaktillbehör. Ta även en titt under Inspiration där du hittar guider och recept inför nästa bakning!

Våra tårtformar finns i varierade material, och vi har särskilt många varianter gjorda i praktiskt och tåligt silikon. Främsta fördelarna med silikon är att formarna är väldigt flexibla, värmetåliga och lätta att rengöra. Om du ska baka en klassisk sockerkaka finner du formar i flera olika varianter, alltifrån klassiska runda kakformar till blommor, slott och skepps-formade kakformar.

I vårt sortiment hittar du flera klassiska kakformar som exempelvis madeleineformar och sockerkaksformar. En madeleineform hjälper dig att få till perfekta små madeleinekakor. För pepparkaksbak finns också många olika pepparkaksformar. Vilken kakform du än väljer, om det så blir en pepparkaksform, sockerkaksform, eller en annan tårtform så är de alla till för att göra din bakning lite lättare- och framförallt vackrare!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*