FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakformar/Pajformar

Pajformar

Alla kök behöver minst en pajform! Hos oss på KitchenTime finner du ett brett sortiment av pajformar för alla möjliga sorters pajer, stora som små.
37 träffar sorterat på  
Popularitet
Pillivuyt pajform rund vit - Ø 21 cm - Pillivuyt
Pillivuyt

Pillivuyt pajform rund vit, Ø 21 cm

261 kr369 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Pajformar

Du hittar även en särskild tarte tatin form som är utformad särskilt för tillagning av det franska bakverket tarte tatin, vilket är en fruktkaka som är upp och nervänd. Kakans frukt ska karamelliseras i smör och socker och därefter bakas själva kakan. Om du är intresserad av att laga en egen tarte tatin kan vi rekommendera vår tarte tatin form från Le Creuset.

Om du letar efter recept på nya och spännande pajrecept så hittar du recept på matiga pajer så som recept på en medelhavsinspirerad paj, en paj med tre sorters örter, och en västerbottenpaj med kantareller  bland våra recept. Om du istället är ute efter en dessertpaj hittar du även recept på en blåbärsgalett med mynta och en otroligt god kolapaj med smak av banan som vi varmt kan rekommendera!

Att baka paj är enkelt och smidigt, vare sig det rör sig om en matpaj eller en dessertpaj. Här finns pajformar i nonstick-material som är enkla att rengöra och pajformar med löstagbar botten som också gör det lättare att lösgöra pajen. Pajformarna i silikon är mycket flexibla och hållbara och tål höga temperaturer, både ugn och diskmaskin.

Du finner även dekorativa pajformer i värmetålig keramik i olika färger och former som är vackra att ställa på det dukade bordet och servera ur. Våra pajformar finns i olika storlekar, material och färger- så att du ska kunna hitta en som matchar dina behov. Utöver större pajformar har vi även mindre portionsformar som är perfekta när du vill baka härliga förrättspajer eller dessertpajer i portionsstorlek, eller minipajer till buffébordet!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*