FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Bakdukar & Bakmattor

Underlätta bakningen med en bakduk i silikon. I den här kategorin hittar du snygga och praktiska bakdukar, ett utmärkt hjälpmedel för dig som bakar ofta.
4 träffar sorterat på  
Popularitet
Bakmatta 55x90 cm - Vit - Pufz
Pufz

Bakmatta 55x90 cm, Vit

569 kr599 kr
I lager

Mer om Bakdukar

Det finns olika modeller av bakdukar; en del är släta och passar perfekt för större kakor medan andra har färdiga formar för att du enkelt ska kunna baka mindre kakor. Oavsett om du är ute efter en silikonduk eller en bakmatta i ett annat material så hittar du säkert det som du söker här hos oss på Kitchentime!

En bakduk, bakmatta, eller kavelmatta som den också kallas, har samma funktion som bakplåtspapper men är mycket enklare och smidigare att använda. En bakduk behöver du inte slänga efter att du använt den utan den går att använda gång på gång. Dessa bakdukar är ofta i silikon eller glasfiber och är smidiga att använda och enkla att rengöra. Båda materialen gör att kakorna lossnar enkelt från formarna när de är färdiggräddade.

Om du bakar ofta är det helt klart värt att investera i en bakmatta. En silikonmatta kan du enkelt stoppa in i diskmaskinen efter användning. Här hittar du även en macaronform i form av en macaronmatta i silicon. Med hjälp av denna form som även kallas för woopiematta, kan du enkelt få till perfekt formade macaroner.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*