FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Bakning/Bakredskap

Bakredskap

Här finner du olika typer av baktillbehör som kan underlätta ditt arbete när du ska baka! När man bakar är det viktigt att man har tillgång till bakredskap som underlättar arbetet med degen eller smeten.
SlickepottarKavlarVisparBakdukarSpritsarBakpenslarJäskorgarMandelkvarnarÖvriga Bakredskap
142 träffar sorterat på
Kockums pizzakavel 46 cm - Bok - Kockums Jernverk
Kockums Jernverk

Kockums pizzakavel 46 cm, Bok

83 kr139 kr
I lager
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Bakredskap

Här hittar du även smarta bakplåtsmattor som fungerar som bakplåtspapper. Bakplåtsmattan är återanvändningsbar och kan användas i flera år, vilket gör att bakplåtsmattan är ett mer miljövänligt alternativ än vad bakplåtspapper är. Därför tycker vi att bakplåtsmattan bör ha ett given plats i ditt kök då du kommer göra miljön en tjänst samtidigt som du kan njuta av din bakplåtsmatta en lång tid framöver! 

Om du älskar att baka och ofta bakar olika tårtor och bakverk kan du här finna redskap för spritsing som hjälper dig att få till perfekt mönstrad grädde, vilket kan vara en riktigt kreativ och rolig sysselsättning när du har rätt bakprylar! Vi har även fler produkter inom bakning, för att se dem gå till vår kategori baktillbehör.

Exempel på bakprodukter som du hittar under denna kategori är standardredskap så som kavlar, slickepottar och vispar. Dessa bakartiklar hjälper dig inte bara att vispa ihop degen eller smeten från scratch, utan hjälper dig även att slippa kladd när du hanterar den.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

onsdag 6 mars 2024
Semmelsäsongen är här!
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*