FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakredskap/Jäskorgar

Jäskorgar

Med hjälp av en jäskorg får du ett högre och jämnare bröd och dessutom ger den ditt bröd ett snyggt mönster. Många professionella bagare använder sig av jäskorgar, gör det du med!
4 träffar sorterat på  
Popularitet
Funktion jäskorg rund Ø25 cm - Rotting - Funktion
Funktion

Funktion jäskorg rund Ø25 cm, Rotting

179 kr199 kr
På väg till oss

Mer om Jäskorgar

Här på KitchenTime finner du flera olika modeller av kvalitativa jäskorgar i trä. Perfekt för hemmabagaren som vill baka bröd som proffsen; genom att använda en jäs korg. Med jäskorgen kan du enkelt imponera med ett inte bara gott, färskt bröd utan dessutom ett riktigt snyggt och tilltalande bröd.

I vårt sortiment hittar du jäskorgar i flera olika former. Jäskorgen är väldigt enkel att använda; det enda du behöver göra är att mjöla korgen innan du lägger ner degen och sedan borsta ur den efter användning. 

En jäskorg ger ett riktigt lyft för jäsningen och ger brödet en vacker form. En jäskorg finns i flera olika storlekar och former. En klassisk rund jäskorg, eller en klassisk oval jäskorg är två av de vanligaste typerna. En del jäskorgar är även utformade för att jäsa limpor med fyllning.

Hos oss hittar du jäskorgar i olika format av hög kvalitet i bland annat rotting, som hjälper brödet att jäsa. Jäskorgen gör att brödet jäser fint och får en högre och vackrare form. För den som tycker om att baka bröd vet att jäsningen är ett av dom viktigaste momenten i brödbakningen. En jäskorg är också ett utmärkt hjälpverktyg för att få en vacker och hög form på brödet. Är du ute efter en present till någon som älskar att baka bröd eller är nybörjare på brödbaket är jäskorgen ett utmärkt val.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*