FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Sprits

Med en sprits och spritspåse kan du skapa både vackra och aptitliga bakverk! Här finner du spritsar, kakspritsar och tyllar i många olika modeller och storlekar.
17 träffar sorterat på  
Popularitet
Engångsspritspåsar - 50 st - Blomsterbergs
Blomsterbergs

Engångsspritspåsar, 50 st

191 kr239 kr
På väg till oss
Heirol dekorationsset blommor - 40 cm - Heirol
Heirol

Heirol dekorationsset blommor, 40 cm

269 kr298 kr
I lager

Mer om Spritsar

Här på KitchenTime finner du ett stort utbud av spritsar och tyllar från flera kända varumärken som Patisse, Funktion och populära decomax sprits med tyll från Lékué som passar utmärkt för att göra snygg frosting eller vacker dekoration på tårtor och cupcakes. Den är även smidig att använda för barn. Spritsar kan dessutom användas till annat än bakning, att spritsa mat är ett utmärkt sätt att piffa upp serveringen!

Det är svårt att misslyckas med en sprits. Skriv vackra ord, måla blommor eller gör dina cupcakes prickiga! Vi har även dekorationspennor som är både roliga och pricksäkra när du ska pynta.

Du hittar både kaksprits, stjärntyll och spritspåse här hos oss. Med en kaksprits kan du spritsa jämna, fina småkakor som imponerar på tårtkalaset. I en spritspåse kan du enkelt hälla i grädde och annan glasyr som sedan kommer ut i en fin form genom stjärntyllen. Detta gör det till en enkel match att spritsa dina olika bakverk.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*