FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Baktillbehör/Pizza Tillbehör/Bakstenar & Pizzastenar

Bakstenar & Pizzastenar

Här finner du alla våra bakstenar och bakstål. Med en baksten eller pizzasten kan du baka fantastiskt gott bröd eller laga hemgjord pizza med stenugnsbakad känsla. Bakstenen gör brödet eller pizzabottnen krispig, precis som om de vore bakade i en riktig stenugn.
13 träffar sorterat på
Pizzaplåt Non-Stick - Ø32 cm - Master Class
Master Class

Pizzaplåt Non-Stick, Ø32 cm

132 kr178 kr
I lager

Mer om Bakstenar & Pizzastenar

Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av bakstenar i varierade former och olika bakstenset med tillhörande serveringsgaller med handtag, eller tillsammans med en praktisk spade. Vissa av våra bakstenar är speciellt framtagna för att passa på grillen, så att du även kan baka bröd direkt på din egen grill. Tänk på att bakstenen behöver värmas upp sakta, så ställ in den i ugnen direkt när du sätter på den och låt bakstenen värmas upp samtidigt. Om din baksten eventuellt blir missfärgad av matfett och fukt beror detta på att den är oglaserad, och påverkar inte bakstenens funktion.

I denna kategori hittar du dessutom bakkupa för dig som är särskilt intresserad av stenugnsbakning då denna bakkupor bidrar till att liknande förhållanden råder under tillagning som i en riktig stenugn. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*