FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Belysning/Lampor/Plafonder

Plafonder

Här finner du ett brett sortiment av plafonder. En plafond är en klassisk lampa som passar utmärkt i alla rum i hemmet. Den är också perfekt i ett rum där det är lågt i tak. Här hittar du plafonder i olika modeller så att du kan hitta en som passar just ditt hem. 
129 träffar sorterat på
Franza plafond Ø55 cm - Vit - PR Home
PR Home

Franza plafond Ø55 cm, Vit

1 619 kr1 799 kr
I lager
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Plafonder

En plafond passar utmärkt som taklampa när du vill ha ett brett ljus där lampan inte hänger så långt ner från taket. Plafonden sitter oftast ganska högt upp mot taket och vissa ligger nästintill slätt mot taket. Plafonder finns i alla möjliga modeller och design där det ofta kan vara en lampskärm som sitter nära ditt tak. I vårt sortiment hittar du plafonder och taklampor från flera välkända varumärken i både klassisk, tidlös och modern design. En klassisk plafond kan du ha i alla olika rum i hemmet och passar i dom flesta hem, den kan också vara extra praktisk om det är lågt i tak då plafonden inga hänger ner så långt från taket.

En plafond är en perfekt lampa att sätta i taket i ett rum med låg takhöjd eller där det inte passar med hängande belysning. Plafonden sitter nämligen monterad nära taket och tar därför inte upp lika mycket plats som exempelvis en pendellampa. Den finns dock tillgänglig i en mängd olika stilar, material och utföranden, vilket gör att du kan välja en modell som garanterat kommer att ta upp minst lika mycket plats rent stilmässigt. Hos oss på Confident Living erbjuds du ett brett och inspirerande sortiment med plafonder från en mängd välkända varumärken så att du enkelt kan välja ut den modell som passar bäst in i just ditt hem. Välkommen!

Oavsett om du är ute efter en klassisk och stilren plafond eller en mer iögonfallande och utstickande modell kommer du hitta det du söker hos oss. Vi har snygga lampor av metall i rundad och platt form som sömlöst smälter in i taket och samtidigt erbjuder en bra belysning, samt lampor med utstickande armar eller många synliga glödlampor för dig som är ute efter ett modernt och trendigt uttryck. Med hållbara och stilsäkra material såsom glas, metall, krom och järn kan du lita på plafonder av hög kvalitet med lika snygg design som god ljussättningsförmåga. Det gör dem till ett utmärkt alternativ för huvudbelysning i ett rum, men du får gärna komplettera med dekorativa bordslampor,vägglampor och fönsterlampor för en extra inbjudande och ombonad känsla.

Bläddra igenom vårt breda sortiment av lampor från välkända varumärken för att hitta en stil och form som passar din tänkta plats. Kanske är du ute efter en ny taklampa till sovrummet eller en avslutande touch till din lyxiga walk-in-closet? Våra plafonder kommer garanterat ge dig det utseende du är ute efter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*