FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Belysning/Lampor

Lampor

Här hittar du ett brett sortiment av lampor. Kanske är det dags att uppdatera köket och resten av hemmet med stämningsfull belysning? Här hittar du belysning från populära varumärken som Design House Stockholm, Markslöjd och Normann Copenhagen för både kök och hem. 
Taklampor & PendellamporLjuskronor & TakkronorPlafonderBordslamporPortabla LamporFönsterlamporSpotlightsFotogen- & OljelamporLjusslingor & DekorationsbelysningVägglampor
2161 träffar sorterat på
Ellipse lampskärm 65 cm linne - Natural - Watt & Veke
Watt & Veke

Ellipse lampskärm 65 cm linne, Natural

2 160 kr3 199 kr
I lager
1
...
61
Sida 1 av 61

Mer om Lampor

Vi har lampor för alla tillfällen och för olika heminredningsstilar. Här finns både dekorationsbelysning som ger en lite svagare mysbelysning och lampor som ger dig en bra styrka vid läsning eller andra aktiviteter som kräver en starkare belysning. Hos oss hittar du inomhusbelysning som golv- och taklampor, vägglampor, fönsterlampor och bordslampor.

Här finns även belysningen som du använder utomhus och lyser upp din infart, trädgård eller tomt med. För dig som vill ha en lampa för alla tillfällen kan vi rekommendera en lampa med dimfunktion så att du enkelt kan justera lampan efter den ljusstyrka som du vill ha för tillfället. De allra flesta av oss har även en sänglampa vid nattduksbordet och sänglampan blir mycket användbar bland annat vid läsning innan det är dags att sova, och även vid uppvaknandet för att vi snabbt ska kunna navigera oss i morgondimman. Oavsett vad du är ute efter för typ av lampa så finns det en lampa för alla smaker här hos oss på KitchenTime.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*