FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Belysning/Lampor/Taklampor & Pendellampor

Taklampor & Pendellampor

En taklampa skall var både snygg och ge ett bra ljus. I vårt sortiment av taklampor och pendlar har vi satsat på att kombinera dessa två egenskaper tillsammans med en mycket hög kvalité. Här finner du de snyggaste taklamporna som lyser upp ditt hem och förgyller din tillvaro!
841 träffar sorterat på
Franza plafond Ø55 cm - Vit - PR Home
PR Home

Franza plafond Ø55 cm, Vit

1 603 kr1 799 kr
I lager
1
...
24
Sida 1 av 24

Mer om Taklampor & Pendellampor

Taklampan är en av de viktigaste objekten i ett rum eftersom det är ett av de första objekten som betraktaren får syn på när denne beger sig in i ett nytt rum. När du ska välja en taklampa bör du först och främst tänka på rummets karaktär, om du har ett lite mindre rum kan en mindre lampa göra sig bättre än en stor lampa, och vice versa. Du bör även fundera över hur mycket ljus som du vill att taklampan ska ge rummet. Sist, men inte minst bör du välja en lampa som är snygg och som passar din personliga preferens.

Hos oss finner du lampor av alla möjliga färger, former, struktur och material. Vi även diverse lamptillbehör som du kan tänkas behöva till din lampa såsom lampsladdar och takupphängare för att du så smidigt som möjligt ska hitta det som du behöver för att sätta upp din nya lampa!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*