FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Matbestick

Här hittar du alla våra matbestick och vardagsbestick, det vill säga dom bestick du använder dagligen till dina måltider. Välj bland bestick i både klassisk, modern och stilren design som passar både till vardags- och festdukningen.
348 träffar sorterat på  
Popularitet
70's keramiksked L 4-pack - Breeze - HKliving
HKliving

70's keramiksked L 4-pack, Breeze

309 kr
I lager
1
...
10
Sida 1 av 10

Mer om Matbestick

Vi har en mängd olika alternativ, som alla är vackra att titta på och sköna att hålla i. Bestick är något man använder oftare än vad man kanske tänker på, så det kan helt klart vara värt att investera i en uppsättning kvalitativa vardagsbestick och festbestick. Vi har både kompletta set och enskilda artiklar, beroende på om du behöver komplettera eller byta ut din uppsättning helt. Bestick av silver kan med tiden tappa sin glans och börja se lite tråkiga ut.

Rengöringsguide för att få dina silverbestick skinande rena igen:

1. Lägg aluminiumfolie i botten på en plastbunke och strö över bakpulver, lägg därefter ner dina silverbestick.

2. Täck besticken med bakpulver och häll över kokhett vatten. Vattnet kommer att börja bubbla då bakpulvret avger kolsyra när den kommer i kontakt med vattnet, men det är inget farligt!

?3. När vattnet har svalnat tar du upp dina rena bestick, skölj dem i vatten, och torka därefter med en bomullshandduk-sedan är det klart!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*