FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Bestick

Bestick är en självklarhet i varje hushåll, eftersom du använder dem till så gott som varje måltid. I vårt sortiment finner du bestick för servering, grillning, förrätter, huvudrätter och desserter. Välj bland bestick i klassisk och modern design från flera välkända varumärken.
1492 träffar sorterat på  
Popularitet
Sally serveringsset 2 delar 25 cm - Rostfritt stål - Dorre
Dorre

Sally serveringsset 2 delar 25 cm, Rostfritt stål

125 kr249 kr
Beställningsvara
1
...
42
Sida 1 av 42

Mer om Bestick

I denna kategori hittar ni de bestick vi på KitchenTime har att erbjuda. Vi har bland annat samlat grillbestick, skaldjursknivar, salladsbestick och majskolvshållare i denna kategori. Bestick tillverkas idag i flera olika modeller och material. Hos oss hittar du bland annat bestick helt tillverkade i rostfritt stål och bestick med vackra trähandtag. En del har en väldigt klassisk design medan andra är moderna och har snygga handtag i olika färger. Hos oss kan du köpa bestick styckevis eller i färdiga set.

De olika bestickseten passar perfekt för dig som precis flyttat hemifrån eller precis skaffat nytt kök. Att besticken är tillverkade av mycket god kvalitet är viktigt eftersom de används varje dag, därför har vi valt ut de absolut bästa alternativen för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*