FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Snapsglas

Snapsglaset är inte helt ovanligt på julbord, till påsk och på midsommarfesten, pryder middagsbordet och uppmuntrar till sång och fest! Vill du prova att krydda egen snaps har vi fina glasflaskor som är perfekta att ställa fram på bordet tillsammans med dina snapsglas.
65 träffar sorterat på
Lyngby Glas snapsglas 2,5-5 cl 6 delar - Mix - Lyngby Glas
Lyngby Glas

Lyngby Glas snapsglas 2,5-5 cl 6 delar, Mix

399 kr499 kr
På väg till oss
KAMPANJ
12
Sida 1 av 2

Mer om Snapsglas

Ett roligt alternativ till att servera din egenkryddade snaps i en stor glasflaska är att servera den i mindre portionsflaskor. 

Ett klassikt nubbeglas ska rymma mellan ca 4-10 cl, och finns i flera olika modeller. Ett spännande alternativ till det klassiska snapsglaset är isformar i silikon som ger dig snapsglas helt gjorda i is! Inte bara tjusigt, utan ser även till att snapsen eller shoten håller riktigt låg temperatur. Snygga shotglas är också utmärkt att servera såser eller mindre tillbehör i, perfekt om du ska servera mat som kan dippas i olika såser och har ont om småskålar.

Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av shots- och snapsglas i både klassisk, stilren och modern design. Flera av snapsglasen tillhör även serier som du kan matcha med andra glas från samma varumärke. Du finner även shots- och nubbeglas i praktiska flerpack. För snaps passar de höghalsade glasen på fot bättre medan shotsglasen gärna får se ut som vanligt dricks- eller drinkglas i miniformat utan fot. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*