FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Dukning & Servering/Kannor & Karaffer

Kannor & Karaffer

Oavsett vilken typ av kanna eller karaff du är ute efter hittar du ett brett sortiment fyllt av olika modeller med olika användningsområden här!
788 träffar sorterat på  
Popularitet
Swedish Grace kanna 48 cl - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace kanna 48 cl, snö (vit)

346 kr609 kr
På väg till oss
1
...
22
Sida 1 av 22

Mer om Kannor & Karaffer

Här finner du alla möjliga typer av kannor och karaffer! Om du är ute efter en tillbringare för servering av dryck till de allra yngsta familjemedlemmarna kan vi rekommendera dig att kika under kategorin "Tillbringare" där det finns ett stort utbud av olika tillbringare i tåligt material så som rostfritt stål och plast. 

Våra karaffer finns både i porslin och glas. Kanske saknar du en liten och behändig kanna att ha till kaffemjölken? Eller kanske är du istället ute efter en ny vinkaraff som gör sig vacker vid middagsbjudningen? Vi har karaffer från populära märken så som Arabia, Eva Solo och Orrefors. En karaff passar utmärkt till att servera olika typer av dryck, om du ska servera ett vuxet sällskap lämpar karaffen sig väl till att servera vin av olika slag, och består sällskapet av mindreåriga passar karaffen även till att servera saft eller måltidsdryck.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*