FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Karaffer

Dryckesserveringen blir med en karaff både trevligare och snyggare. Här hittar du alla våra karaffer i flera olika modeller, både vattenkaraffer och karaffer med lock eller kork. En karaff kommer väl till pass då du vill bjuda din familj eller dina gäster på måltidsdryck, vatten eller vin till måltiden.
391 träffar sorterat på
Swedish Grace kanna 48 cl - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace kanna 48 cl, snö (vit)

346 kr609 kr
I lager
1
...
11
Sida 1 av 11

Mer om Karaffer

Några av våra populäraste karaffer är från märket Eva Solo, bland annat karaffen med droppfri kant från samma märke. En del karaffer har även ett överdrag, eller en neoprendräkt i olika färger. Detta överdrag ser till att den varma eller kalla temperaturen på drycken håller längre, dessutom fångar den upp droppar av kondens som kan bildas på karaffen när den innehåller riktigt kall dryck. De flesta av våra karaffer är i glas, men det finns även karaffer i vit porslin och stengods. Vid val av karaff bör du dels välja en som är praktisk, och dels en som är vacker. Duka med våra karaffer vid speciella tillfällen när du vill addera den där speciella känslan till ditt dukade bord eller använd den till vardags för att skapa en festlig stämning även till vardagsmiddagen!

Att få en karaff i present är brukar vara väldigt uppskattat, så skäm bort mamma, studenten eller du håller kär genom att ge bort en vacker karaff i present.
Här finns det mängder av karaffer som uppfyller alla kriterier och det är bara att börja kika bland våra karaffer här nedan för att hitta en som du faller för!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*