FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Assiett

Här hittar du alla våra vackra assietter! En assiett är en mindre tallrik som är perfekt att använda som både förrättstallrik, desserttallrik, salladstallrik, eller frukosttallrik. Vi har assietter i alla tänkbara modeller och färger, och flera av dem har även matchande kamrater i de andra tallrikskategorierna.
1127 träffar sorterat på
Mon Amie assiett - Ø 18 cm - Rörstrand
Rörstrand

Mon Amie assiett, Ø 18 cm

168 kr259 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
32
Sida 1 av 32

Mer om Assietter

Ett tips är att matcha dina varmrättstallrikar med assietter i andra färger från samma varumärke eller modell. Assietterna kan även användas för servering av sallad vid sidan av maten eller som tapastallrik för diverse smårätter. Tänk på att matcha storleken på dina assietter med storleken på dina varmrättstallrikar; har du överdimensionerade varmrättstallrikar kan det vara bra att inte ha alltför små assietter och vice versa. Du kan välja om du vill ha asietter i samma serie men av olika färg, samma färg, eller om du vill ha assietter i olika design. Alla olika typer av kombinationer kan ha sin charm!

Assietter finns i många klassiska mönster och färger som är snygga att duka med och bryta av med andra färger till dina middagstallrikar både till vardags och fest. Hos oss hittar du assietter av hög kvalitet från välkända varumärken som du kan matcha med mattallrikar från samma serie eller varumärke. Assietten är fin att duka med bara som den är eller tillsammans med middagstallrik, djup tallrik och skål. En assiett har många användningsområden, både till förrätter, frukost, mellanmål, dessert och mindre rätter som du inte serverar på din middagstallrik. Assietter kan man oftare byta och variera för olika dukningar och komplettera ditt vardagsporslin med för att piffa upp en dukning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*