FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Servis

Här hittar du alla våra serviser som matserviser och tallriksset från flera kända varumärken. Välj bland serviser med tallrikar i flera olika storlekar, med eller utan skålar och koppar i både klassisk och modern design som passar både vardags- och festdukningen.
201 träffar sorterat på
Nordic Sea servisset - 12 delar - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Nordic Sea servisset, 12 delar

1 699 kr2 345 kr
I lager
1
...
6
Sida 1 av 6

Mer om Serviser

En servis är en utmärkt investering och en bra grund att ha hemma för din vardagsdukning såväl som till fest. Att ha en servis som du kan använda till vardags som du sedan blandar upp med annat festligare porslin i andra färger eller mönster kan också vara ett utmärkt sätt att utöka sin servis och anpassa utifrån olika tillfällen. Serviser finns i flera olika färger och mönster, men ofta finns störst utbud av serviser i vitt då det är klassiskt, tidlöst och passar till alla dukade bord, stilar och hem. Hos oss hittar du kvalitativa serviser från kända varumärken i klassisk design som är tåliga och passar utmärkt till vardagsanvändning såväl som till festdukningar. Letar du efter en present till någon som precis ska flytta hemifrån eller behöver bygga upp sitt serveringssortiment hemma är en servis utmärkt att ge bort i present. Serviser finns i flera olika antal delar och prisklasser. Vissa serviser innefattar tallrikar, assietter och skålar medans andra även inkluderar koppar och muggar.

Serviser finns ofta kvar i ordinarie sortiment vilket gör att man kan komplettera med ytterligare delar framåt ifall man vill ha fler delar i sin servis. Behöver man ett grundutbud av porslin till sin sommarstuga kan det också vara smidigt att investera i en hållbar servis för att ha det viktigaste porslinet på plats som man alltid har användning av. Att köpa en servis är också oftast ett mer ekonomiskt alternativ än att köpa tallrikar och skålar separat en och en. Samtidigt som du får en komplett uppsättning av samma porslin som du kan duka upp för flera åt i en enhetlig dukning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*