FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Termos

Här hittar du ett brett sortiment av termosar, termosmuggar och termoskannor. Termosen är perfekt för alla typer av varma drycker såsom kaffe, te eller varm choklad.
KaffetermosarTermosmuggar
510 träffar sorterat på
Bernadotte termoskanna pushlock - 1 L - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte termoskanna pushlock, 1 L

1 505 kr2 249 kr
På väg till oss
1
...
15
Sida 1 av 15

Mer om Termosar

Här hittar du både klassiska och tidlösa modeller, samt mer trendiga och färgglada alternativ med olika smarta funktioner för olika behov. Du finner bland annat praktiska To Go termosar med smart klickfunktion som gör det enkelt att öppna och stänga locket med en hand. Och andra med smart handtag och avtagbar mugg som är utmärkt att ha med på utflykten. Vi har även mattermosar anpassade för att förvara mat i, om du vill ha med dig varm mat. Du finner även termosmuggar med klickfunktion som gör muggen lätt att öppna och stänga, och termosar med praktiskt handtag som är utmärka att ha i bilen. Kika runt i vårt sortiment och hitta din favorit termos!

Vi på KitchenTime har samlat ihop ett flertal snygga och praktiska termosar i olika storlekar och material som du kan välja mellan. I utbudet finner du kvalitativa termosar från flera kända varumärken som exempelvis Stelton, Bodum och Eva Solo i många olika färger och modeller.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*