FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Termosmuggar

Termosmuggen är perfekt när du vill dricka ditt morgonkaffe eller te på väg till jobb eller skola. Med en termosmugg kan du ta med din varma dryck överallt och den tar mindre plats än en klassisk termos.
121 träffar sorterat på  
Popularitet
Eva Solo To Go termoskopp - Sage - Eva Solo
Eva Solo

Eva Solo To Go termoskopp, Sage

239 kr399 kr
I lager
To Go Click termosmugg 0,4 l - Soft rose - Stelton
Stelton

To Go Click termosmugg 0,4 l, Soft rose

288 kr399 kr
På väg till oss
Travel mug resemugg 35 cl - Gun metal - Bodum
Bodum

Travel mug resemugg 35 cl, Gun metal

399 kr
Beställningsvara

Mer om Termosmuggar

Här på KitchenTime finner du ett stort utbud av kvalitativa termosmuggar i både klassisk, stilren och modern design. Den finns även med eller utan handtag. Vi har flera olika modeller, material och färger- så att du ska hitta en som passar just din stil och ditt behov. För den sanna kaffekonnässören finns även en termosmugg med inbyggd pressfunktion från Bodum, så att du kan dricka lyxigt presskaffe on the go!

Termosmuggen har även en öppning som gör att du kan dricka direkt ur locket utan att behöva skruva av det. Termosmuggen kallas ibland även för bilmugg, och är perfekt när du vill dricka morgonkaffet samtidigt som du kryssar fram i morgontrafiken. Termosmuggen är också praktisk när du är på väg till jobbet eller vill spara in på köpkaffekassan, och passar utmärkt för dig som ska på en utflykt eller har en lång bilresa framför dig. Den är dessutom en utmärkt present till kaffe- eller théentusiasten.

Populära filtreringar

Stelton termosmuggar

Tips & Inspiration

torsdag 7 mars 2024
Utflyktsdags under sportlovet!
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*