FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Champagnekylare

Vad ser väl trevligare ut än en champagnehink med kvällens dryck på kylning? Med en champagenkylare fixar du kall dryck till sommarkvällarnas middagar på ett litet kick. Lägger du champagnen eller vinet på kylning i en snygg champagneskål kan du dessutom servera drycken direkt vid bordet.
48 träffar sorterat på
Wine vinkylare - 22 cm - Georg Jensen
Georg Jensen

Wine vinkylare, 22 cm

1 399 kr1 559 kr
På väg till oss
12
Sida 1 av 2

Mer om Champagnehinkar

Är du ute efter en klassisk, tidlös champagnehink rekommenderar vi våra silverpläterade ishinkar med läderhandtag från Culinary Concept. Dessa är inte bara perfekta för kylning av champagne, utan blir en vacker del av heminredingen.

Är du ute efter en tålig ishink rekommenderas de som är gjorda i akrylplast. Dessa är både slitstarka och enkla att rengöra efter användning. Champagne är en dryck som helt enkelt SKA serveras kall för att den ska vara riktigt god! Här nedan finner du alla våra champagnehinkar och skålar som finns i alla möjliga typer av utformningar,  vi har till exempel en champagnehink prydd med två renhuvuden i aluminium, och andra unika modeller för att du ska hitta en som passar just dig!

Champagnehinken eller champagneskålen är det perfekta inslaget på festen där du kan lägga kyld dryck som dessutom ser extra festligt ut! Champagnehinken gör sig också extra bra på det dukade festbordet och håller öl, vin och champagne kyld. Champagnekylaren passar också utmärkt att ta med sig ut i trädgården på sommaren när det är varmt ute för att hålla drycken kyld och man slipper dricka sin favoritdricka ljummen. Champagneskålen kan också vara en utmärkt present till den festglade. Hos oss hittar du champagnekylare i flera olika storlekar.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*