FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Dukning & Servering/Vintillbehör

Vintillbehör

Det här är kategorin för alla som älskar vin, såväl vinkonnässörer till nybörjare- här finns helt enkelt vintillbehör för alla!
150 träffar sorterat på  
Popularitet
Bliss flaskförslutare - Krom-svart - Dorre
Dorre

Bliss flaskförslutare, Krom-svart

47 kr59 kr
I lager
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Vintillbehör

Varför inte ge bort något av våra vintillbehör till en vän, mamma, pappa, syster, eller någon annan släkting eller vän som riktigt älskar vin? En riktigt bra present skulle vara en kombination av exempelvis en vinkylare eller en korkskruv och en upplevelse där personen som fyller år får gå på vinprovning för att lära sig mer om olika viner, och prova olika typer av vin!

Här finner du allt som kan ge det lilla extra till ditt vindrickande, det som får alla vinets smaker att falla på plats så att du kan njuta av ditt vin till fullo! Här finner du till exempel olika vinkylare som hjälper dig att hålla vinet i dess mest gynnsamma temperatur, för inte vill du väl servera dina gäster ljummet vin?

Våra vinkylare passar både inomhus och utomhus och kan vara bra att ha vid picknickar, båtturer, eller vid middagar på uteplatsen i sommarvärmen.  Här finner du även vintermometrar som hjälper dig att hålla koll på vinets temperatur, och olika korkskruvar och vinöppnare, vilket ingen vindrickare kan klara sig utan!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*