FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Dukning & Servering/Vintillbehör/Vinöppnare & Korkskruvar

Vinöppnare & Korkskruvar

Svårigheter med att öppna vinflaskan kan nu bli ett minne blott. Med hjälp av en vinöppnare eller korkskruv kommer du att kunna öppna dina vinflaskor på ett litet kick. Du kan välja mellan en rad olika modeller; allt från hävertkorkskruvar till servitröskorkskruvar eller väggfasta pjäser.
23 träffar sorterat på  
Popularitet
Le Creuset WT-110 korkskruv trä - Grå-brun - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset WT-110 korkskruv trä, Grå-brun

336 kr479 kr
På väg till oss
Bliss flaskförslutare - Krom-svart - Dorre
Dorre

Bliss flaskförslutare, Krom-svart

47 kr59 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Korkskruvar

Vi har även lite roligare modeller, till exempel har vi en modell där vinöppnaren är i form av en färgglad pappegoja. En korkskruv är en mycket uppskattad present, och många av våra fina modeller levereras i vackra presentboxar.

Om du ger bort en korkskruv i present kan vi rekommendera att antingen ge bort en med en unik utformning med en rolig touch, eller en i mer klassisk modell, vilken du bör välja beror på vilken person som du ska köpa den till. Farbror Åke som inte har så bra humor kanske uppskattar en i mer klassisk modell, medan Faster Märta som ofta skojar till det skulle föredra den roligare varianten. Här finns det en korkskruv för alla med andra ord! Vi har flera korkskruvar gjorda helt i metall, men även många med lyxigare handtag i trä eller horn för den riktige konnässören! Korkskruven kommer väl till pass vid diverse olika tillfällen om det så är middagsbjudning, födelsedagsfest, midssomarfest, eller vardagskväll. Med en vinöppnare så blir förberedelserna inför vindrickandet så mycket enklare! 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*