FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Vinställ

Visst är det trevligt att ha en prydligt organiserad vinsamling innehållandes favoritvinerna hemma? Ett vinställ gör att du enkelt och snyggt kan förvara och organisera dina vinflaskor. Varför inte låta din vinsamling bli en del av inredningen genom att förvara dina vinflaskor synligt i köket?
30 träffar sorterat på  
Popularitet
Varo vinställ 12 flaskor - Akacia - Dorre
Dorre

Varo vinställ 12 flaskor, Akacia

263 kr399 kr
På väg till oss

Mer om Vinställ

Här finns alla våra vinställ i olika storlekar och modeller. Vi har bland annat flera påbyggnadsbara vinställ, vilket gör att du kan köpa till delar vartefter din vinsamling växer. Vi har vinställ som gör att dina vinflaskor blir en naturlig del av inredningen, eller som passar bra i skåpet, eller på matbordet. Våra vinställ rymmer allt från 1 till 120 vinflaskor. Vårt mest populära vinställ är RTA:s påbyggnadsbara vinställ, vilket finns i olika storlekar. Spana gärna in vårt sortiment för att hitta det vinställ som faller dig i smaken, kanske föredrar du ett modernt vågformat vinställ, eller ett i en mer klassisk design i trä.

Du kanske precis börjat samla på fina viner som du vill exponera i ditt hem, du kanske har ett rum över i källaren där du vill skapa din egna lilla vinkällare eller är du kanske bara allmänt trött på att dina vinflaskor inte har en fast plats i hemmet, oavsett anledning så har vi massor av olika vinställ som fyller de olika funktionerna i flera olika utformningar för att passa in i olika typer av inredningar. Kika in vårt utbud av vinställ redan i dig och välj det som passar dig, dina behov och din inredning!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*