FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Diskställ

Om du inte äger en diskmaskin är ett diskställ en smart investering. Ett diskställ kan vara både snyggt och praktiskt! Här finns både stationära varianter i två våningar och hopfällbara diskställ för den trångbodde.
20 träffar sorterat på
Disa diskställ 2 plan 32x47 cm - Kromat järn - Dorre
Dorre

Disa diskställ 2 plan 32x47 cm, Kromat järn

315 kr629 kr
I lager

Mer om Diskställ

Ett hopvikbart diskställ kan även vara bra för dig som har en diskmaskin, men som diskar finglas och andra känsliga köksredskap för hand. Med ett hopfällbart diskställ kan du smidigt fälla ut det och ställa dina finglas på tork, samtidigt kan du snabbt stuva undan stället tills du har användning för det nästa gång. 

Det finns torkställ i olika material och här hos oss hittar du till exempel torkstativ i både metall och trä. Från Joseph Joseph finns även en snygg och smart diskmatta i olika färger. Vi har också diskställ med bricka där brickan finns till för uppsamling av vatten, vilket ger ett bra skydd för bänkytan under diskstället. Storleken på ditt diskställ bör väljas efter hur stor yta du kan ta upp av din diskbänk, ju större desto bättre skulle vi säga eftersom det då får plats mer disk och du slipper diska och torka mellan varven för att få plats med all disk. Med ett stort diskställ kan du få plats med all disk, och låta den torka direkt, eller torka all disk på samma gång, vilket blir mycket smidigare!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*