FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Besticklådor

Här hittar du alla våra besticklådor och bestickkorgar i varierade storlekar och modeller. Vi har besticklådor i flera olika material som passar för både lådförvaring, picnic och på det dukade bordet.
2 träffar sorterat på
Store förvaringskorg 12x40 cm - Vattenhyacint - House Doctor
House Doctor

Store förvaringskorg 12x40 cm, Vattenhyacint

231 kr289 kr
I lager

Mer om Besticklådor

Här hittar du kvalitativa besticklådor från flera välkända varumärken. Bland annat den smidiga besticklådan från Joseph Joseph i trendig design och med justerbar bredd, vilket är mycket praktiskt för varierade utrymmen och lådstorlekar.

Besticklådan är ett utmärkt komplement i köket för att hålla ordning på dina bestick, knivar och olika köksredskap i kökslådorna, var sak på sin plats underlättar arbetet i köket och gör det dessutom mycket roligare. Du finner både klassiska besticklådor i tålig plast och flätade bestickkorgar. En besticklåda gör det enklare att hålla koll på och separera dina bestick i kökslådan, och gör även att förvaringen av dem blir mer skonsam. Alla våra besticklådor är enkla att rengöra, och de flesta kan diskas i maskin.

Här hittar du besticklådor som du kan lägga i dina kökslådor för att enkelt kunna hålla ordning och reda på olika bestick och köksredskap. En besticklåda är väldigt smart att använda för att undvika en stor röra i dina kökslådor och att du enkelt hittar dom bestick eller redskap du letar efter. Dom vanligaste besticklådorna är gjorda i plast och är anpassade för att passa i vanliga kökslådor. Vi har även besticklådor och bestickkorgar som du kan ställa fram på bordet med bestick i, dessa är utmärkt att använda vid större serveringar där gästerna plockar sina bestick själva vid det dukade bordet eller vid exempelvis ett buffébord. Vi har bestickkorgar i olika material och design som är snygga att ställa fram på det dukade bordet.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*