FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Inredning/Köksinredning

Köksinredning

Här hittar du ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva i form av köksförvaring. Välj bland allt från praktiska besticklådor till köksrullehållare och redskapslister från flera kända varumärken i stilren och klassisk design.
508 träffar sorterat på  
Popularitet
Brabantia hushållspappershållare vägg - matt steel - Brabantia
Brabantia

Brabantia hushållspappershållare vägg, matt steel

165 kr199 kr
I lager
1
...
15
Sida 1 av 15

Mer om Köksinredning

Här hittar du praktiska redskapshållare för dina olika köksredskap i form av krukor som är snygga att ha på köksbänken, samt hängare och krokar som gör det enkelt för dig att förvara dina köksprodukter. Du finner även andra upphängningsanordningar i rostfritt stål som lister och hyllor som du sätter på väggen där du kan ställa dina kryddor eller hänga upp dina köksredskap. Här finns även praktiska hållare för hushållspapper i olika material och design, som är väldigt bra att ha nära till hands i köket.

Ett annat väl använt redskap i köket är skärbrädan som inte alltid har en given plats i köket, därför finns här även praktiska ställ som är utformade för att ställa dina olika skärbrädor i. För dina bestick finns flera varianter av bestickkorgar och lådor att välja mellan i olika storlekar och former. Lådorna för bestick är utmärkta att lägga i kökslådan för att hålla ordning på olika bestick, knivar och andra kökstillbehör.E

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*