FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Inredning/Ljus & Ljuslyktor

Ljus & Ljuslyktor

Ljuslyktor och ljusstakar hjälper dig att få det både mysigt och ljust i hemmet. Här hittar du ett brett sortiment av ljusstakar och kandelabrar från flera populära varumärken i både modern och klassisk design som skapar stämningsfullt ljus och blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem.
LjusstakarLjuslyktorLjusfatLED-LjusBlockljusDoftljusKronljus & AntikljusLjusstakar För Levande Ljus
2429 träffar sorterat på
Cobra ljusstake 2-pack - medium, 20 cm - Georg Jensen
Georg Jensen

Cobra ljusstake 2-pack, medium, 20 cm

1 282 kr1 639 kr
I lager
1
...
68
Sida 1 av 68

Mer om Ljus & Ljuslyktor

Kandelabrar och ljusstakar är fina att ställa på det dukade bordet, på sidobänken eller i fönstret. Här finns vackra ljus och ljusstakar från flera klassiska och populära varumärken såsom Orrefors, Holmegaard och Ernst Kirchsteiger i varierade modeller, färger och design för alla hem. Här finner du även belysning för utomhusbruk, som eleganta och klassiska oljelampor som du kan använda både inomhus och utomhus, samt facklor som lyser upp i kvällsmörkret.

I sortimentet finns även klassiska ljuslyktor som man aldrig kan få för många av. Här hittar du ett stort sortiment av ljuslyktor i både stilren, tidlös och modern design så att du kan hitta lyktor som passar just ditt hem och inredning. Kika runt i vårt sortiment för att inspireras och hitta dina favoritljuslyktor och ljusstakar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*