FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Inredning/Ljus & Ljuslyktor/Kronljus & Antikljus

Kronljus & Antikljus

Här hittar du alla våra stearinljus och blockljus. Ett blockljus är fint att ha i en ljuslykta eller i grupp i olika storlekar och höjder på ett vackert fat eller en bricka. Vi har ljus i flera storlekar och färger för att passa till olika ljuslyktor och inredningsstilar.
345 träffar sorterat på
Broste Copenhagen doppade antikljus 10-pack - Golden yellow - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen doppade antikljus 10-pack, Golden yellow

85 kr
I lager
1
...
10
Sida 1 av 10

Mer om Kronljus & Antikljus

Blockljusen finns förutom i vitt även i andra härliga färger som skapar stämningn till en vardags- eller festdukning under alla säsonger. Tillbehör som tändstickor och tändsticksask finns med bland annat Ernst populära citat. Här hittar du också batteridrivna ljus och LED ljus som lyser upp vackert i mörkret! 

Klassiska vita blockljus passar bra i alla miljöer och stilar och är fina att kombinera med andra ljus och inredningsdetaljer i hemmet. Blockljusen ger ett stämningsfullt ljus och gör sig fina både på det dukade bordet, i ett fönster eller på ett sidobord. Ljus kan du använda både till vardags och fest, året runt! Här finner du blockljus från välkända varumärken som bland annat Duni och Ernst gjorda i paraffin eller stearin. Stearin är oftast lite dyrare men ett miljövänligare alternativ jämfört med paraffin.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*