FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Inspiration/Guider/Din airfryer guide

Din airfryer guide

En airfryer, även kallad varmluftfritös, är en otrolig köksmaskin som gör vardagen både enklare och roligare! En airfryer är vägen till en hälsosammare livsstil, med sin upphettade cirkulerande varmluft som skiljer sig från den vanliga fritösen med kokhet olja. Vi har samlat allt du behöver veta om din airfryer och vad du kan laga för spännande maträtter med den!
onsdag 6 mars 2024
Dela artikel

Vad gör en airfryer?

Krispig yta och saftig insida

Med en airfryer förenklar du vardagen för alla i hemmet! Genom sin effektiva cirkulerande varmluft, utan någon tillsatt olja alls, kan du få en krispig yta och saftig insida på dina råvaror på nolltid. Tillaga din mat med 99% mindre fett och servera god och nyttig mat till familjen. Förutom fördelen med att vara nyttig, är en airfryer dessutom väldigt snabb och effektiviserar matlagningen. Med en digital timer sköter din airfryer jobbet åt dig och du kan istället ägna dig åt annat under tiden. Njut sedan av en härlig middag tillsammans!

Sånt som du slipper när du tillagar mat med en airfryer:

  • Lukt. Du slipper det tunga matoset som gärna tillkommer under vanlig fritering av mat.

  • Kladd. En vanlig fritös stänker gärna lite olja varstans, vare sig det är på köksbänken, spis eller köksskåp.

  • Restprodukter. Du undviker det faktum att ta reda på frityrolja och dylikt efter friteringen. Dessutom är en airfryer mycket enkel att rengöra!

Vad kan du tillaga i en airfryer?

Grönsaker, fisk, dumplings, bullar, pizza och mycket mer

Det är endast fantasin som sätter stopp för vad du kan tillaga i en airfryer! Oavsett om det är till förrätt, huvudrätt eller efterrätt, finns din airfryer till ditt förfogande och är redo att tillaga det mesta som du önskar. Vad sägs om en saftig fisk med krispiga grönsaker, potatis och goda vaniljbullar till efterrätt? När du sedan vaknar upp dagen efter kan du till och med airfrya dina frukostägg! Oftast kan du välja mellan temperaturen 80 °C till 200 °C, vilket gör att du kan välja den temperatur som passar dig och din airfryer bäst, sett utifrån råvarorna.

Du kan även tänka utanför boxen och tillaga lasagne, potatisgratäng, matpajer likväl som efterättspajer. Det enda du behöver tänka på är att välja en ugnsform som klarar hög värme och även tänka på att storleken passar din airfryer.

Tips! Det går att addera lite olja till råvarorna om du vill, detta är en smakhöjare och funkar bra på grönsaker eller rotfrukter innan tillagning, även om du inte behöver.

Ta del av fler tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*