FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Inspiration/Guider/Kickstarta det nya året med hälsosammare matlagning!

För en hälsosammare matlagning

Ett nytt år är kommet och vi vill gärna rivstarta 2024 med hälsosammare matlagning! Vi har samlat våra bästa tips på köksprodukter som gör din matlagning lite grönare och lite godare. Nu kickstartar vi ett nytt matår!
fredag 1 mars 2024
Dela artikel

Råsaftcentrifuger och juicepressar

En riktigt god och näringsrik juice slår aldrig fel! Här tipsar vi om att investera i en råsaftcentrifug eller juicepress, som hjälper dig lite på traven när tiden inte räcker till.

Råsaftcentrifugen, även kallad slow juicer, är precis som den låter en långsamt roterande elektronisk saftpressare. Detta gör att ingredienserna som tillsätts är öppnar upp sina celler och viktiga vitaminer, antioxidanter och fibrer - vilket gör att den kallpressade juicen får ett högre näringsvärde. I din slow juicer kan du tillsätta alltifrån grönsaker, gröna blad, nötter, frukter eller örter.

Om du istället söker en enklare variant av juicemaskin, ska du kika in våra juicepressar! Med en juicepress kan du servera god och nyttig juice på nolltid, där du med fördel kan blanda alla typer av citrusfrukter eller endast gå på exempelvis apelsiner.

Blenders och matberedare

Söker du något som kan både mixa, krossa, hacka och blanda i ett? Då ska du kika in våra blenders och matberedare! Många kallar dessa för en räddare i nöden och är klassiska vardagshjältar! En blender blir din följeslagare genom livet hemma på köksbänken och vi förstår varför.

Med en blender kan du göra alltifrån smoothies, milkshakes, juicer, röror, soppor, dressingar, frusna drinkar och nötsmör. Endast fantasin sätter stopp för vad du kan tillverka för gott! Resultatet som fås med en blender är inte lik någon annan, eftersom du får till en fantastisk lenhet med hjälp av den starka motorn och knivarna.

För dig som önskar en extra hjälpreda vid matlagningen, ska kika in våra matberedare. Dessa skiljer sig från blenders genom att vara extra starka och klarar av det mesta du vill hacka, mixa och blanda. Hacka alltifrån nötter, lök, is, örter och mycket mer. Servera sedan din middag med din egenmixade pesto eller hummus.

Airfryer

ifølge Prisjakt.no, og denne populære mattrenden tar vi med oss inn i 20 Matlagning har aldrig varit roligare och enklare än med en airfryer! Ett hälsosammare alternativ till att fritera din mat, vilket gör det hela ännu bättre. Airfryern blev också årets "riktiga" julklapp 2022 enligt Prisjakt.se och denna populära mat-trend följer med in i 2024.

Det finns oändliga möjligheter med en airfryer, där du kan tillaga mat och baka i ett. Utan att addera någon som helst olja, kan du fritera alltifrån grönsaker, potatis, ost, falafel till fisk, kyckling och de flesta bakverk. En airfryer är såväl tidseffektiv som kostnadseffektiv, vilket gör vardagen bra mycket enklare. Detta gör airfryern till ett måste i köket!

Tips! Jobba med texturer i din matlagning och svarva zucchini i en grönsakssvarv, som du sedan friterar i din airfryer och toppar din goda maträtt med.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*