
Du behöver:
Pajdeg
2,5 dl havregryn
2,5 dl majsmjöl
150g smält smör
0,5 dl kesella vid behov
Pajinnehåll
3-4 rödbetor
3,5 dl riven ost
2dl gräddfil
1 ägg
1 msk honung
Kryddor
Timjan
Salt & peppar
Rostade solrosfrön
Klicka här för att få 50kr rabatt!
Var först med exklusiva rabatter och kökskunskap
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid köp över 600 kr och ej på varor från Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva kampanjer & kökskunskap. Du kan avregistrera dig när som helst.
Dessa minipajer med rödbetsfyllning är perfekta till sommarens buffébord! Receptet ger antingen en vanlig, stor paj eller 4-5 minipajer.
Du behöver:
Pajdeg
2,5 dl havregryn
2,5 dl majsmjöl
150g smält smör
0,5 dl kesella vid behov
Pajinnehåll
3-4 rödbetor
3,5 dl riven ost
2dl gräddfil
1 ägg
1 msk honung
Kryddor
Timjan
Salt & peppar
Rostade solrosfrön
Gör så här: