FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Äggkokare

Äggkokare

Ägg är sedan länge en viktig råvara på våra frukostbord. Oavsett om du vill avnjuta en smörgås med äggskivor, eller om du äter ägget som det är toppat med kalles kaviar och salt, är en äggkokare det perfekta redskapet för dig!
4 träffar sorterat på
Severin EK 3166 äggkokare premium 1-6 ägg - Svart - Severin
Severin

Severin EK 3166 äggkokare premium 1-6 ägg, Svart

379 kr449 kr
I lager
KITCHEN HACKS

Mer om Äggkokare

En del av våra äggkokare fungerar även som äggpocherare eftersom de klarar av att pochera ägg. Vi har äggkokare från flera varumärken, vilket ger dig möjligheten att välja bland flera olika designer och funktioner. Vi kan bland annat tipsa om vår ovomat från märket Krups som har plats till att koka 7 stycken ägg samtidigt.  Vi har även flera ovo -formar i silikon från märket Lékué och med dessa kan du tillaga dina ägg i din mikro genom att knäcka ägget i formen och tillsätta kryddor, lätt som en plätt!

Om du vill ha full kontroll på din äggkokning och även kunna koka många ägg kan du ta hjälp av en äggkokare. Antingen kan du välja en fristående maskin eller så kan du välja en variant som du använder i kombination med din mikro. De flesta av oss föredrar våra ägg på ett visst sätt; en del vill ha sina ägg hårdkokta medan andra vill ha dem löskokta. Med hjälp av en äggkokare för mikro kan du enkelt få dina mikroägg som du vill ha dem. Med en äggkokare får du enkelt äggen precis så kokta som du vill ha dom. En äggkokare kan även vara en utmärkt kökspryl att ge bort i present till den som uppskattar snabb och lättlagad mat. I vårt sortiment hittar du äggkokare från flera välkända varumärken och i olika storlekar som kan koka olika antal många ägg åt gången.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*