FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Köksapparater/Bakmaskiner

Bakmaskin

En bakmaskin hjälper dig att baka fantastiskt gott bröd eller kakor på ett enkelt och smidigt sätt! Här hittar du flera olika bakmaskiner från välkända varumärken som gör jobbet åt dig medan du kan göra annat.
1 träffar sorterat på
Inox bakmaskin - Svart-metall - OBH Nordica
OBH Nordica

Inox bakmaskin, Svart-metall

1 199 kr1 849 kr
I lager

Mer om Bakmaskiner

Drömmer du om nybakat bröd på morgonen, men orkar inte riktigt med alla de moment som ett brödbak faktiskt innebär? Då ska du titta närmare på någon av dessa bakmaskiner som ger dig rykande färskt bröd på ett kick med minsta möjliga ansträngning. De ser till att bröddegen står och arbetar på egen hand så att du kan passa på att göra något annat under tiden. Modellerna du hittar i vårt sortiment är både otroligt kvalitativa och lätta att använda.

En brödmaskin är utrustad med både degkrokar, värmefunktion och flera olika bakprogram så att du kan luta dig tillbaka och se hur bakningen nästan sköter sig själv, samtidigt som du alltid kan räkna med ett riktigt bra slutresultat. Dessutom kommer olika modeller med olika funktioner så att du enkelt kan anpassa brödbaket efter ditt tycke och smak! För dig som gillar extra godsaker i ditt bröd rekommenderar vi dig exempelvis att titta närmare på en maskin med nöt- och fruktdispenser, medan en modell med inbyggd timer gör att du kan vakna till nygräddat bröd när du vaknar på morgonen. Det enda du behöver göra då är att förbereda maskinen med rätt ingredienser kvällen innan och sedan ställa in vilken tid du vill att den ska börja blanda, knåda, jäsa och grädda. Lyxigare än så kan det knappast bli!

Hos KitchenTime hittar du populära modeller från välrenommerade varumärken som gör det enklare än någonsin att baka ditt eget bröd. Eller varför inte använda maskinen för själva knådningen och jäsningen, men sedan plocka ut degen så att du kan arbeta ut den precis som du vill? Perfekt när du ska baka bullar eller när du vill förbereda en perfekt pizzadeg till pizzabaket! Du kan läsa mer om maskinernas olika egenskaper och funktioner under respektive produkt för att vara säker på att hitta en maskin som passar just dina önskemål och behov.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*