FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Kaffemaskiner/Espressomaskiner

Espressomaskiner

I denna kategori hittar du både våra helautomatiska- och manuella espressomaskiner. Helautomatiska espressomaskiner ger dig möjlighet att njuta av riktigt god espresso hemma utan att du behöver bli professionell barista.
25 träffar sorterat på
Distinctions espressomaskin - Titanium - Russell Hobbs
Russell Hobbs

Distinctions espressomaskin, Titanium

2 995 kr
I lager

Mer om Espressomaskiner

I denna kategori hittar du även flera snygga och klassiska manuella espressomaskiner som passar utmärkt både för privat och allmänt bruk. Med espressomaskinen kan du enkelt laga dig en god espresso eller cappuccino som du kan njuta av i goda vänner sällskap. Perfekt köksmaskin för dig som älskar kaffe. I vårt sortiment av manuella espressomaskiner finner du flera olika modeller och alla har de sin unika design och väl utvalda funktioner. Alla maskiner i vårt sortiment håller god kvalitet och är enkla att använda. Espressomaskinen fyller inte bara en god funktion utan är dessutom en snygg inredningsdetalj som du kan matcha med ditt kök. Vi har både klassiska och trendiga utformningar så att du enkelt ska kunna hitta en som faller dig i smaken. I denna kategori hittar du dessutom en handpresso och tillbehör som du enkelt kan ta dig med överallt. Passar alldeles utmärkt att ha med sig på resan eller utflykten.

Vill du lära dig lite mer om hur du får till riktigt gott kaffe hemma med hjälp av några enkla tips rekommenderar vi att du läser denna artikel.

Det är dessutom ett bra sätt att försörja kontoret med riktigt gott kaffe till ett lågt pris. Vi har ett stort sortiment av helautomatiska espressomaskiner i en rad olika utföranden. Det som skiljer maskinerna åt är olika typer av funktioner som integrerad mjölkskummare, automatisk avkalkning, kapacitet och användarprofiler. Genom att de automatiska espressomaskinerna maler kaffe till varje kopp så har du alltid färskmalet kaffe med en stor arom. De flesta helautomatiska espressomaskinerna i vårt sortiment har dessutom stora inställningsmöjligheter som gör att du kan få ditt kaffe precis som du vill ha det. Vissa mer exklusiva maskiner har dessutom integrerade mjölkskummare som gör att du kan njuta av även cappucino och latte med bara ett knapptryck. De lite enklare modellerna har istället ett klassiskt ångrör så att du själv kan skumma mjölk manuellt.

De flesta maskiner har inbyggda rengöringsprogram som ger maskinerna en lång livslängd och gör att kaffe smakar bra, kopp efter kopp. Många mer exklusiva modeller har även inbyggda program för avkalkning som gör att skötseln extremt enkel. Med helautomatiska espressomaskiner gör du kaffe lika enkelt som i en kapselmaskin. Maskinerna kostar en aning mer, men brygger kaffe till ett betydligt lägre pris per kopp och många gånger med ett strået vassare resultat.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*